Όλο το φωτογραφικό και βιντεοληπτικό υλικό της ιστοσελίδας, προστατεύεται από το Ν. 2121/93 περί Πνευματικών Δικαιωμάτων. Κάθε είδους αντιγραφή, επεξεργασία, προβολή, δημόσια αναπαραγωγή αλλά και εμπορική εκμετάλλευση του υλικού χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της M.V.D.R. Productions, θεωρείται κλοπή και διώκεται ποινικά. - All photos and video trailers in this website are protected by Law N. 2121/93 for Copyrights . Any kind of copying , editing , public reproduction and commercial exploitation of them without the written consent of M.V.D.R. Productions, is considered theft and prosecuted.
Menu

Λένε για εμάς

 • Η καλύτερη στιγμή της ζωής του παιδιού μας, πήρε μορφή και ζωντάνια μέσα από τις υπηρεσίες και την συνεργασία που είχαμε με την M.V.D.R. Productions. Μπράβο σε όλη την ομάδα για το άψογο αποτέλεσμα που παραλάβαμε.
  testimonial-image
  ΦωτεινήΜυτιλήνη
 • Aπόλυτα ευχαριστημένη από την συνεργασία μας αλλά και από το αποτέλεσμα της δουλειάς σας. Χαίρομαι που είχα την τύχη να σας γνωρίσω και να συνεργαστώ μαζί σας σε μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μου την βάπτιση του γιου μου......... το αποτέλεσμά με μια λέξη άπλα ΤΕΛΕΙΟ. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα.........
  testimonial-image
  ΣοφίαΓερμανία
 • Ήταν μια υπεροχη συνεργασία ευχάριστη ευχαριστούμε πολύ!!
  testimonial-image
  Νίκος & ΑναστασίαΜυτιλήνη
 • Είναι υπέροχο που συνεργαστήκαμε με νέους ανθρώπους με ταλέντο, ικανότητες, όρεξη για δημιουργική εργασία και πείσμα. Ο επαγγελματισμός τους διακρίνετεται από τελειομανία, ο τρόπος παρουσίασης είναι κορυφαίος και το αποτέλεσμα, απλά μαγικό...!!!
  testimonial-image
  Γρηγόρης & ΑργυρώΜυτιλήνη
 • Ήσασταν πολύ φιλικοί και διασκεδαστικοί. Μας κάνατε να νιώσουμε πολύ άνετα κατά τη διάρκεια της όλης Τελετής αλλά και της Δεξίωσής μας. Επίσης, εκτίμησα πραγματικά το χρόνο που διαθέσατε μαζί μου, φροντίζοντας την απόλυτη ικανοποίησή μου σχετικά με το σχεδιασμό του άλμπουμ μας. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με όλα. Συνολικά, μία πολύ θετική εμπειρία.
  testimonial-image
  Κώστας & ΕλένηΜυτιλήνη
 • Η συνεργασία με την ομάδα της M.V.D.R Productions, ήταν φοβερή...!!! Τα αποτελέσματα του άλμπουμ μας αλλά και των DVD μας, είναι εκπληκτικά...!!! Άξιζε η αναμονή...!!! Μπράβο σας παιδιά, πολύ καλή δουλειά...!!!
  testimonial-image
  Κωνσταντίνος & ΜαρίαΜυτιλήνη
 • Οι καλύτεροι συνολικά σε ότι αφορά τη συνεργασία μας..!!
  testimonial-image
  Δημήτρης & ΜαριάνναΜυτιλήνη
 • Οι καλύτεροι στο χώρο...Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία!!!
  testimonial-image
  Γιώργος & ΕλένηΜυτιλήνη
 • Πολύ καλή συνεργασία και ένα άριστο αποτέλεσμα. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα..!!
  testimonial-image
  Μιχάλης & ΓωγώΜυτιλήνη
 • Πολύ καλή δουλειά σε αρκετά υψηλά επίπεδα. Ευχαριστούμε..!!!
  testimonial-image
  Τρύφωνας & ΜαίρηΜυτιλήνη
 • Οι καλύτεροι..Έχω συνεργαστεί ήδη 2 φορές και πάω για 3η. Και συγκριτικά με εργασίες άλλων συναδέλφων σας που έχω δει από φίλους, δεν υπάρχει η δική σας λεπτομέρεια στο κάθετι, ούτε τόσες επιλογές...!!!
  testimonial-image
  Δημήτρης & ΜαριάνναΜυτιλήνη
 • Κάνατε τον γάμο μας, να φαίνεται τόσο παραμυθένιος...!!! Είχαμε μια ζεστή συνεργασία και εύχομαι να συνεχίσετε ετσι...Σας ευχαριστούμε!!
  testimonial-image
  Τάσος & ΤαξούλαΜυτιλήνη
 • Άνθρωποι νέοι με απίστευτη όρεξη για δουλειά, με επαγγελματισμό και καλή διάθεση...
  testimonial-image
  Γιάννης & ΒάσωΜυτιλήνη
 • Η συνεργασία που είχαμε στο γάμο μας ήταν εξαιρετική παρ' όλο το άγχος και τα νεύρα που είχαμε με τα παρελκόμενα των συγγενών. Τα παιδιά μας ανέχτηκαν κ προσπαθούσαν να μας φτιάξουν το κέφι. Όσο για τη δουλειά και τα ''Έργα Τέχνης'' που παραλάβαμε, ήταν όλα τέλεια. Γι'αυτό, δίχως δεύτερη σκέψη σας προτιμήσαμε και στη Βάπτιση της κόρης μας...!!! Ευχαριστούμε πολύ για όλα...!!!
  testimonial-image
  Γιώργος & ΝτίναΜυτιλήνη
 • Άριστοι Επαγγελματίες, Άψογο Αποτέλεσμα...!!!
  testimonial-image
  Γιάννης & ΈφηΜυτιλήνη
 • Εμπιστευόμαστε την M.V.D.R. Productions από το πρώτο οικογενειακό μας Μυστήριο...και φτάσαμε στο Τρίτο...!!! Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ομάδα και από το αποτέλεσμα για ακόμα μια φορά... Συστήνουμε σε φίλους και συγγενείς την M.V.D.R. ανεπιφύλακτα. Ευχαριστούμε...!!!
  testimonial-image
  Δημήτρης & ΜαριάνναΜυτιλήνη

Αναπαραγωγή/Παύση: