Όλο το φωτογραφικό και βιντεοληπτικό υλικό της ιστοσελίδας, προστατεύεται από το Ν. 2121/93 περί Πνευματικών Δικαιωμάτων. Κάθε είδους αντιγραφή, επεξεργασία, προβολή, δημόσια αναπαραγωγή αλλά και εμπορική εκμετάλλευση του υλικού χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της M.V.D.R. Productions, θεωρείται κλοπή και διώκεται ποινικά. - All photos and video trailers in this website are protected by Law N. 2121/93 for Copyrights . Any kind of copying , editing , public reproduction and commercial exploitation of them without the written consent of M.V.D.R. Productions, is considered theft and prosecuted.
Menu

Τάσος & Ταξούλα

details

Το Coming Soon Trailer του Τάσου & της Ταξούλας που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καγιανίου.

Μία ζεστή αυγουστιάτικη Κυριακή, αποφάσισαν ο Τάσος & η Ταξούλα να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή. Όλα ήταν έτοιμα νωρίς το μεσημέρι όπου και ξεκινήσαμε να αποθανατίζουμε την Προετοιμασία του Τάσου και αμέσως μετά της Ταξούλας.

Το σκηνικό συνέθεταν αγαπημένοι φίλοι και οι οικογένειες του ζευγαριού. Κύρια χαρακτηριστικά της μέρας το χιούμορ, το κέφι, τα αστεία, η διάθεση αλλά και βαθιά συναισθήματα, δάκρυα χαράς και πολύ αγάπη.

Λίγες μέρες μετά, ολοκληρώσαμε φωτογραφικά αυτή την όμορφη αρχή δύο νέων παιδιών με τη Next Day Φωτογράφησή τους. Η δίψα για να ζήσουν τον ερωτά τους είναι διάχυτη στο παραπάνω trailer που δημιουργήσαμε με πολύ μεράκι και συμπάθεια για αυτά τα δ

Από εμένα προσωπικά αλλά και από όλη την ομάδα της M.V.D.R. Productions, ευχόμαστε η ζωή σας να είναι τόσο όμορφη και τόσο ξεχωριστή όσο η μέρα που ενωθήκατε με τα Ιερά Δεσμά του Γάμου σας, υπό τη σκέπη του Θεού.
Ήταν ιδιαίτερη τιμή μας & φυσικά χαρά μας να παρευρεθούμε στη σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας..Να Ζήσετε…!!!

All Rights Reserved
M.V.D.R. Productions
Copyright © 2016-2018

  • Κάνατε τον γάμο μας, να φαίνεται τόσο παραμυθένιος...!!! Είχαμε μια ζεστή συνεργασία και εύχομαι να συνεχίσετε ετσι...Σας ευχαριστούμε!!
    testimonial-image
    Τάσος & ΤαξούλαΜυτιλήνη
  • Share

Recently in Portfolio