Όλο το φωτογραφικό και βιντεοληπτικό υλικό της ιστοσελίδας, προστατεύεται από το Ν. 2121/93 περί Πνευματικών Δικαιωμάτων. Κάθε είδους αντιγραφή, επεξεργασία, προβολή, δημόσια αναπαραγωγή αλλά και εμπορική εκμετάλλευση του υλικού χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της M.V.D.R. Productions, θεωρείται κλοπή και διώκεται ποινικά. - All photos and video trailers in this website are protected by Law N. 2121/93 for Copyrights . Any kind of copying , editing , public reproduction and commercial exploitation of them without the written consent of M.V.D.R. Productions, is considered theft and prosecuted.
Menu

Γρηγόριος – Ταξιάρχης

details

Το Coming Soon από τη Βάπτιση του μικρού Γρηγόριου – Ταξιάρχη, που τελέστηκε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου.

Οι δύο φίλοι μας, ο Παναγιώτης & η Μαρία μετά από πολλές προσωπικές δυσκολίες, είχαν την ευλογία τελικά να αποκτήσουν αυτό τον μικρό άγγελο. Η αγάπη, η φροντίδα, η στοργή κάθε γονιού στο παιδί του είναι δεδομένη. Σε αυτή όμως την περίπτωση όλα τα συναισθήματα ξεχείλιζαν για αυτό το μικρό πλάσμα. Δύο γονείς με υπερβολική αγάπη στην μία και μοναδική έννοια πλέον της ζωής τους, τήρησαν την υπόσχεσή τους στον Άγιο και βάπτισαν στη χάρη του το νεοφώτιστο που πήρε σαν δεύτερο όνομα και το όνομα του Ταξιάρχη.

Για όλους εμάς στην M.V.D.R. Productions αλλά και για εμένα που γνωρίζω προσωπικά τον αγώνα σας και τις θυσίες που κάνατε για να φέρετε αυτό το πλάσμα στον κόσμο, το μόνο που μπορώ να σας ευχηθώ, είναι να το αναθρέψετε και να του δώσετε όλες τις αξίες και τα ιδανικά για μια σωστή ζωή και να ζήσετε μέχρι τα βαθιά γεράματα σας, να τον δείτε να μεγαλώνει, να ζει, να εξελίσσεται και να σας χαρίζει με τη σειρά του τα εγγόνια σας. Από τα βάθη της καρδιάς μου, Να σας Ζήσει…!!!!

Μίλτος Λυμπερής
M.V.D.R. Productions
All rights reserved © 2015 – 2016

  • Share

Recently in Portfolio