Όλο το φωτογραφικό και βιντεοληπτικό υλικό της ιστοσελίδας, προστατεύεται από το Ν. 2121/93 περί Πνευματικών Δικαιωμάτων. Κάθε είδους αντιγραφή, επεξεργασία, προβολή, δημόσια αναπαραγωγή αλλά και εμπορική εκμετάλλευση του υλικού χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της M.V.D.R. Productions, θεωρείται κλοπή και διώκεται ποινικά. - All photos and video trailers in this website are protected by Law N. 2121/93 for Copyrights . Any kind of copying , editing , public reproduction and commercial exploitation of them without the written consent of M.V.D.R. Productions, is considered theft and prosecuted.
Menu

Αφιέρωμα στον Ι.Ν. Αγ. Θεράποντα Μυτιλήνης – Πάσχα 2014, Επεισόδιο:7

details

Μία ακόμη προσπάθεια της M.V.D.R. Productions και εμού προσωπικά έφτασε σε ένα επιτυχημένο τέλος.

Ήταν Πάσχα του 2014 όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα Αφιέρωμα για το στολίδι του νησιού μας , τον Ι.Ν. Αγ. Θεράποντα Μυτιλήνης και να ζήσουμε από κοντά την πορεία του Χριστού στα Άχραντα Πάθη Του μέσα από τον συγκεκριμένο Ναό.

Μετά από ένα χρόνο σκληρής εργασίας και προσπάθειας για το καλύτερο αποτέλεσμα, άπειρες ώρες στο μοντάζ και με αστείρευτη αγάπη στο έργο μας, το Ντοκυμαντέρ – Αφιέρωμα στον Ι.Ν. Αγ. Θεράποντα, είναι γεγονός με διάρκεια περίπου 10 ωρών.

Μετά την Τηλεοπτική του Προβολή στο τοπικό κανάλι της Τηλεόρασης Μυτιλήνης, είναι πλέον διαθέσιμο και διαδικτυακά για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη να βρεθούν κοντά στο Θεό και τον τόπο μας και δε μπορούν να το πράξουν με φυσικό τρόπο.

To Ντοκυμαντέρ – Αφιέρωμα αποτελείτε από 9 συνολικά επεισόδια.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για την πολύτιμη βοήθειά του χωρίς την οποία τίποτε δεν θα ήταν εφικτό, τον Εφημέριο του Ναού, Πατέρα Αθανάσιο Γιουσμά, καθώς επίσης και το Πατέρα Ευστράτιο Κομνηνό, το Νεωκόρο Παναγιώτη Σαμαρά αλλά και τους Ιεροψάλτες του Ναού.

Μίλτος Λυμπερής
MVDR Productions
All Rights Reserved © 2014

  • Share

Recently in Portfolio