Όλο το φωτογραφικό και βιντεοληπτικό υλικό της ιστοσελίδας, προστατεύεται από το Ν. 2121/93 περί Πνευματικών Δικαιωμάτων. Κάθε είδους αντιγραφή, επεξεργασία, προβολή, δημόσια αναπαραγωγή αλλά και εμπορική εκμετάλλευση του υλικού χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της M.V.D.R. Productions, θεωρείται κλοπή και διώκεται ποινικά. - All photos and video trailers in this website are protected by Law N. 2121/93 for Copyrights . Any kind of copying , editing , public reproduction and commercial exploitation of them without the written consent of M.V.D.R. Productions, is considered theft and prosecuted.
Menu

Αφιέρωμα στην Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ – Καρυές Μυτιλήνης

details

Μία μικρή παρουσίαση της Ιεράς Μονής Αγίου Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης, των Νεοφανών Νεομαρτύρων του νησιού μας στις Καρυές Μυτιλήνης.

Με την ευλογία της Ηγουμένης Ταβιθά, είχαμε τη χαρά και την τιμή να αποτυπώσουμε ξεχωριστές εικόνες από το όμορφο αυτό μοναστήρι, εικόνες ψυχικής αγαλλίασης για όλους όσους βρίσκονται μακριά από το νησί μας και δεν έχουν τη δυνατότητα να προσκυνήσουν και να πάρουν την ευλογία των Αγίων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ηγουμένη Ταβιθά αλλά και σε όλες τις μοναχές και σε ανθρώπους του μοναστηριού για την υπομονή τους και την αμέριστη βοήθειά τους.

Όλα τα δικαιώματα του Παραγωγού & του Δημιουργού αυτής της ταινίας, προστατεύονται. Απαγορεύεται κάθε είδους επεξεργασία, αντιγραφή, αναδημοσίευση, δημόσια αναπαραγωγή ή οικεία χρήση χωρίς την έγγραφη εξουσιοδότηση του Δημιουργού και της Ι.Μ. Αγ. Ραφαήλ Μυτιλήνης.

Μίλτος Λυμπερής
M.V.D.R. Productions
Με τη επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος, Copyright © 2020

  • Share

Recently in Portfolio